Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ткач Д."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження показників якості та безпечності молока на ринку м. Одеси
    (2023) Ткач Д.
    Якість та безпеку харчових продуктів контролює спеціальний орган – Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба), за даними якої найчастіше фальсифікують молоко та молочні продукти, рибу, м’ясо птиці, м’ясо та м’ясопродукти. Фальсифікат виявляють як у великих торгових мережах, так і малих магазинах та на ринках. Саме молоко, що реалізується на ринках піддається найбільшій фальсифікації –додавання до складу молока речовин, що змінюють корисні властивості продукту і мають пагубний вплив на здоров'я людини

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок