Перегляд за Автор "Ткач Д."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДослідження показників якості та безпечності молока на ринку м. Одеси(2023) Ткач Д.Якість та безпеку харчових продуктів контролює спеціальний орган – Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба), за даними якої найчастіше фальсифікують молоко та молочні продукти, рибу, м’ясо птиці, м’ясо та м’ясопродукти. Фальсифікат виявляють як у великих торгових мережах, так і малих магазинах та на ринках. Саме молоко, що реалізується на ринках піддається найбільшій фальсифікації –додавання до складу молока речовин, що змінюють корисні властивості продукту і мають пагубний вплив на здоров'я людини