Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ткачук Анна Михайлівна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Запровадження виробництва льодяникової карамелі «Прозора» та карамелі з фруктовоягідною начинкою «Мандарин» з застосуванням потоково-механізованних ліній в карамельному цеху.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2024) Ткачук Анна Михайлівна
    Кондитерські вироби – це харчова продукція, яка виготовляється з цукру, борошна, масла, яєць, молока та інших компонентів. Вони мають високу енергетичну цінність і створені для підняття настрою та задоволення смакових потреб. Кондитерські вироби можна поділити на дві основні групи: борошняні та цукрові.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок