Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ткаченко В.С."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Підвищення ефективності діяльності ПрАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен»
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Відділення Економічне, 2022) Ткаченко В.С.
    Випускна робота містить 100 сторінок, 29 таблиць, 7 рисунків, список використаних джерел з 30 найменування, 1 додаток. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є аналіз та дослідження основних питань ефективності діяльності підприємства, розробка та обґрунтування заходу з підвищення ефективності діяльності та конкурентоспроможності ПрАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен»». Відповідно до мети в роботі поставлені наступні завдання: розглянути теоретичні питання економічної ефективності; проаналізувати основні показники оцінки економічної ефективності виробництва; визначити основні фактори і резерви зростання економічної ефективності; проаналізувати стан кондитерської галузі України; розрахувати основні техніко-економічні показники виробничо-господарської діяльності підприємства ПрАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен»»; запропонувати захід з підвищення ефективності діяльності підприємства; визначити вплив запропонованого заходу на основні техніко-економічні показники виробничо-господарської діяльності підприємства. Об’єктом дослідження є рівень ефективності діяльності ПрАТ «Кременчуцька кондитерська фабрика «Рошен»». Предметом дослідження є процеси підвищення ефективності діяльності підприємства. За результатами роботи сформульовано висновки щодо підвищення ефективності діяльності підприємства. Одержані результати можуть бути використанні на підприємствах кондитерської галузі як заходи з підвищення ефективності діяльності, прибутку та конкурентоспроможності підприємства.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок