Перегляд за Автор "Ткаченко Євгеній Васильович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроект закусочної «Пончики» з вареничною для ресторанного комплексу «ODESA STREET FOOD» у Хаджибейському р-ні м. Одеси(ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2025) Ткаченко Євгеній ВасильовичПончики були відомі ще у Стародавньому Римі, їх їли під час зимово-весняних святкувань. Спочатку пончики готували не солодкими. Солодкий пончик, ймовірно, є запозиченням з арабської кухні. Вареники — один із символів української національної кухні. Це дуже смачна й ситна страва, її люблять і дорослі, і діти. Страви, що нагадують вареники формою, складом і способом приготування, є в кухнях різних народів світу. Основним компонентом тіста для вареників є борошно, яке обов'язково повинне бути чистим і добре просіяним. Заклад пропонує відвідувачам 2 різні меню на будь-який смак з акцентом на вареники або пончики та пиріжки. Борошняні вироби – база в раціоні людей у всьому світі. Це цінне джерело вітаміну В, а зернові культури, що входять до складу цих продуктів можуть надавати благотворний вплив на травну систему. Більш того, високий вміст клітковини забезпечує швидку насичуваність цими продуктами."