Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Ткаченко Євгеній Васильович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект закусочної «Пончики» з вареничною для ресторанного комплексу «ODESA STREET FOOD» у Хаджибейському р-ні м. Одеси
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2025) Ткаченко Євгеній Васильович
    Пончики були відомі ще у Стародавньому Римі, їх їли під час зимово-весняних святкувань. Спочатку пончики готували не солодкими. Солодкий пончик, ймовірно, є запозиченням з арабської кухні. Вареники — один із символів української національної кухні. Це дуже смачна й ситна страва, її люблять і дорослі, і діти. Страви, що нагадують вареники формою, складом і способом приготування, є в кухнях різних народів світу. Основним компонентом тіста для вареників є борошно, яке обов'язково повинне бути чистим і добре просіяним. Заклад пропонує відвідувачам 2 різні меню на будь-який смак з акцентом на вареники або пончики та пиріжки. Борошняні вироби – база в раціоні людей у всьому світі. Це цінне джерело вітаміну В, а зернові культури, що входять до складу цих продуктів можуть надавати благотворний вплив на травну систему. Більш того, високий вміст клітковини забезпечує швидку насичуваність цими продуктами."

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок