Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Тележенко, Л. М. "

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Етнічні кухні
    (Освіта України, 2022) Калугіна, І. М.; Тележенко, Л. М. ; Поплавська, С. О. 
    У навчальному посібнику висвітлені особливості етнічних кухонь ряду країн світу. Розглянуті традиційні та сучасні технології приго тування етнічних страв. Наведені рецептури найбільш характерних страв та напоїв етнічних кухонь світу. Дано рекомендації щодо вибору сировини і технологічнихрежимів приготування етнічних страв, розробки меню, підбору обладнання, організації виробництва й обслуговування гостей для закладів ресторанного господарства, які спеціалізуються на етнічній кухні. Розкриті особливості й nриведені міжнародні норми в організації харчування іноземних туристів у ресторанних закладах. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти, що навчаються за СВО «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Технології ресторанного бізнесу» для вивчення дисципліни «Етнічні кухні», коледжів і фахівців з ресторанного бізнесу. Може бути корисним при домашньому приготуванні їжі.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок