Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Тварковський Віталій Віталійович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт розвитку готельного комплексу «Atlantic» в м. Одеса з перепрофілюванням літньої тераси у закусочну «Млинці"
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2024) Тварковський Віталій Віталійович
    Темою кваліфікаційної роботи передбачений «Проєкт розвитку готельного комплексу «Atlantic» в м. Одеса з перепрофілюванням літньої тераси у закусочну «Млинці». Готель «Атлантик» - новий готель, який позиціонується на 4 зіркі розташований в одному з курортних районів Одеси - Аркадії, на вулиці Генуезька. Вдале розташування готелю дозволить гостям зупиниться недалеко ві центрального пляжу Аркадія, поруч з парком Перемоги і в 10 хвилинах їзди від центру міста. Просторий зал ресторану при готелі вміщає до двохсот п'ятдесяти персон. Окрім ресторану, в готелі працює ще літня терраса, що розташована на 1 поверсі готельного комплексу. Літня тераса працює не тільки для гостей готелю, а й для всіх бажаючих. Але меню, що пропонують відвідувачам тераси особливо не відрізняється від меню ресторану готелю. А це не цікаво для проживаючих готелю і дорого для гостей міста. Крім того, дане підприємство розташоване у дуже жвавому районі міста Одеси і користується гарним попитом серед гостей, тому, щоб підтримувати популярність і не втрачати рейтинг, потрібно постійно його розвивати. Тому ми відкриваємо закусочну «Млинці», що пропонує своїм гостям багато видів млинців, млинчиків з різними начинками як солодкими, так і солоними. Їх можна готувати з начинками із мяса, риби, овочів, фруктів, сиру та інших продуктів. Це дозволить забезпечити клієнтів збалансованим харчуванням.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок