Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Тарасенко Юлії Вікторівни"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Оцінка рівня і шляхи підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі
    (ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2023) Тарасенко Юлії Вікторівни
    Кваліфікаційна робота магістра містить 110 сторінок, 56 таблиць, 15 рисунків, список джерел з 38 найменувань, 2 додатки. Метою кваліфікаційної роботи магістра є визначення поняття економічний потенціал підприємства, оцінка його рівня, економічне обґрунтування та розробка шляхів підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі. Для досягнення мети визначенні наступні завдання: розкрити теоретичні засади поняття «економічний потенціал підприємства» та його суть; розглянути методичні підходи оцінювання ефективності використання економічного потенціалу підприємства; проаналізувати існуючі шляхи підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств; провести аналіз стану хлібопекарної галузі України; проаналізувати стан внутрішнього середовища двох підприємств ТОВ «Білгород-Дністровська паляниця» і ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»; розробити заходи з підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств та розрахувати їх економічну ефективність. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи магістра є процеси формування і розвитку відносин з підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі України. Предметом магістерської роботи є теоретичні та методичні основи підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі. За результатами роботи сформульовано висновки і пропозиції, що мають прикладний характер, можуть бути використані на підприємствах хлібопекарної галузі. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок