Перегляд за Автор "Тарасенко Юлії Вікторівни"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОцінка рівня і шляхи підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі(ОНТУ, кафедра економіки промисловості, 2023) Тарасенко Юлії ВікторівниКваліфікаційна робота магістра містить 110 сторінок, 56 таблиць, 15 рисунків, список джерел з 38 найменувань, 2 додатки. Метою кваліфікаційної роботи магістра є визначення поняття економічний потенціал підприємства, оцінка його рівня, економічне обґрунтування та розробка шляхів підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі. Для досягнення мети визначенні наступні завдання: розкрити теоретичні засади поняття «економічний потенціал підприємства» та його суть; розглянути методичні підходи оцінювання ефективності використання економічного потенціалу підприємства; проаналізувати існуючі шляхи підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств; провести аналіз стану хлібопекарної галузі України; проаналізувати стан внутрішнього середовища двох підприємств ТОВ «Білгород-Дністровська паляниця» і ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат»; розробити заходи з підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств та розрахувати їх економічну ефективність. Об'єктом дослідження кваліфікаційної роботи магістра є процеси формування і розвитку відносин з підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі України. Предметом магістерської роботи є теоретичні та методичні основи підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємств хлібопекарної галузі. За результатами роботи сформульовано висновки і пропозиції, що мають прикладний характер, можуть бути використані на підприємствах хлібопекарної галузі. Рік виконання роботи – 2023. Рік захисту роботи – 2023.