Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Танцюра Валерія Тимофіївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проєкт розвитку кафе загальнодоступного у м. Роздільна Одеської обл. з впровадженням у меню кондитерських виробів з ламінарією
    (ОНТУ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2024) Танцюра Валерія Тимофіївна
    Сьогодні у закладах ресторанного господарства значну популярність мають різні види мармеладу. Тому розробка і виробництво мармеладу з ламінарією буде актуальним та корисним. Для цього було обрано рецептурні компоненти, які нейтралізують смак морської капусти та одночасно підвищують біологічну цінність виробу. Багато людей страждають від дефіциту йоду, заліза та інших мікроелементів, бо вони не поступають в достатній кількості з харчуванням, також раціон харчування більшості населення має недостатню кількість харчових волокон, яких за нормами ВОЗ повинно бути 40…50 грамів на добу. Мармелад з морською капустою, зварений на пектині зміг би вирішити такі проблеми разом. Мета кваліфікаційной роботи магістра полягає у розробці рецептури та технології приготування мармеладу з ламінарією для впровадження в кафе загальнодоступному. Для досягнення мети необхідно було вирішити наступні задачі: - Провести аналіз та обрати необхідну рецептурну сировину для нейтралізації неприємного присмаку морської капусти; - Розробити рецептуру та технологію приготування мармеладу з ламінарією; - Провести сенсорний аналіз розроблених страв; - Провести розрахунок енергетичної цінності, визначити термін зберігання виробів; - Скласти виробничу програму кафе і встановити перелік виробничих цехів, які необхідно спроектувати для її забезпечення; - Провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів закладу, беручи за основу виробничу програму (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - Розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві. - Визначити показники економічної ефективності розробки.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок