Перегляд за Автор "С. О. Кошик"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументІнноваційне устаткування в закладах ресторанного господарства(2022) С. О. Кошик; Скляр В. Ю.Впровадження інновацій це єдиний шлях підвищення доходів та рівню комфорту і сервісу у ресторанах. Підсумовуючи, можна сказати, що інновації проникли майже у кожен аспект нашого життя, і керівництво ресторанів повинно усвідомити, що впроваджуючи інновації, вони підвищують дохід та статус закладу харчування. Інновації включають в себе процес визначення, аналізу, прогнозування, створення і розвитку споживчих бажань, а також організацію всіх ресурсів для задоволення потреб клієнтів з оптимальним прибутком для виробника.