Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "С.С. Андрєєва, М.Б. Колеснікова"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Дослідження термодинамічних властивостей крохмалів фізичної модифікації при виробництві соусів солодких
    (2017) С.С. Андрєєва, М.Б. Колеснікова
    Досліджено термодинамічні властивості крохмалів фізичної модифікації із воскової кукурудзи «Primа» і тапіокові «Endura», «Indulge». Висвітлено сучасний стан виробництва та споживання соусів солодких. Однією з вимог до якості соусів солодких є стабільна консистенція за рахунок реалізації функціонально-технологічних властивостей загусників. Доведено необхідність використання крохмалів фізичної модифікації, що регулюють та стабілізують консистенцію соусів солодких. На основі дослідження закономірностей процесу клейстеризації крохмалів фізичної модифікації, визначено їхні реологічні та термодинамічні властивості. За допомогою амілографічних методів побудовано криві клейстеризації крохмалів, що підтверджують показники стійкості оклейстеризованих крохмальних дисперсій під час витримуванні пікових температур. Термодинамічними дослідженнями визначено питому теплоємність, що затрачується на розпаковування крохмальних зерен. Визначено, що оклейстеризовані крохмальні дисперсії на основі крохмалів тапіокових «Endura», «Indulge» та крохмалю з воскової кукурудзи «Primа» є більш стійкими до дії температури порівняно з кукурудзяним та кукурудзяним амілопектиновим крохмалями.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок