Перегляд за Автор "Сіміч Катерина"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОрганізація і методика обліку та аналізу витрат діяльності (на прикладі ПРАТ «ВЕСЕЛО-КУТСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ»)(ОНТУ, кафедра обліку та аудиту, 2024) Сіміч КатеринаАНОТАЦІЯ кваліфікаційної роботи на тему: «Організація і методика обліку та аналізу витрат діяльності (на прикладі ПРАТ «ВЕСЕЛО-КУТСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ»)» Витрати підприємства є одною з вагових економічних категорій, якa дає характеристику рентабельності підприємства та результати його діяльності. Вагомою умовою вдалої діяльності підприємств є зростання конкурентоспроможності за рахунок оптимізації витрат на виробництво, що приведе до довгострокового економічного зростання продуктивності підприємств. Актуальність теми обумовлена значною роллю витрат у господарюванні виробничих підприємств та їх вплив на діяльність в цілому. Робота містить вступ, три розділи, висновки та пропозиції. Перший розділ присвячений економічній сутності, нормативно правовій базі та методології обліку та аналізу витрат підприємства. У другому розділі виконаний фінансово-економічний аналіз ПРАТ «ВЕСЕЛО-КУТСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ» за два роки та наведена загальна техніко-економічна характеристика підприємства. У третьому розділі роботи охарактеризовано стан бухгалтерського обліку та розглянуто практичні аспекти обліку витрат на ПРАТ «ВЕСЕЛО-КУТСЬКИЙ КОМБІНАТ ХЛІБОПРОДУКТІВ». В кінці роботи сформульовано висновки та надано пропозиції щодо удосконалення обліку витрат підприємства.