Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Сіменіхіна Інна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Нова концепція ресторану ""Leo"" в м. Чорноморськ (шляхом впровадження event-технологій)
    (ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2023) Сіменіхіна Інна
    АНОТАЦIЯ до кваліфікаційної роботи на тему: Нова концепція ресторану ""Leo"" в м. Чорноморськ ( шляхом впровадження event-технологій ) Робота містить текстову і графічну частини. Текстова частина складається з чотирьох розділів: 1. Обґрунтування концепції на основі наукових досліджень; 2. Технологічний розділ; 3. Організаційний розділ; 4. Аналіз інвестиційної привабливості проекту. Графічна частина складається з 4 листів на яких показано: концепцію закладу ресторанного господарства, план закладу ресторанного господарства та гарячого цеху з розташуванням обладнання, послуги закладу ресторанного господарства, структуру управління закладу ресторанного господарства, з урахуванням впровадження event-технологій. В першому розділі проведено обґрунтування обраної теми, для чого проведено наукові дослідження ресурсів і можливостей, основних проблем і задач розвитку ресторанного господарства м. Чорноморськ. Показано, що Чорноморськ - діловий, курортний центр, має потужні природно-кліматичні і високий туристичний потенціал. Проаналізовано роботу кафе ""Leo"", яке знаходиться в парковій зоні на березі Чорного моря. У висновках до першого розділу обґрунтовано актуальність розробки нової концепції ""Leo"", в якій будуть розроблені заходи по впровадженню event-технологій. В технологічному розділі описано модель закладу, структуру складських, виробничих приміщень, групи приміщень для організації споживання їжі, відпочинку гостей. Проведено розробку меню та виробничої програми закладу, розрахунки гарячого цеху, його персоналу та підібрано виробниче обладнання. В організаційному розділі представлено структуру управління в кафе, розраховано чисельність необхідного персоналу та розроблено графік його роботи. Описано основні та додаткові послуги, що будуть надаватися. Наведено принципи охорони праці на підприємстві та прийняті заходи щодо зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. В економічній частині розраховано та проаналізовано показники інвестиційної привабливості проекту. Кваліфікаційна робота містить: текстової частини – 75 стор.; таблиць – 31 графічних аркушів – 4 додатків _ 2

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок