Перегляд за Автор "Сіліна Поліна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології столового червоного вина з винограду сорту Мерло за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2024) Сіліна ПолінаУкраїнська галузь виноробства, так само як і вся країна, переживає важкі часи через повномасштабне вторгнення Росії. Наслідком агресії російських військ стали призупинення діяльності багатьох виноробень і навіть їхнє знищення. Це призвело до серйозних втрат і змусило галузь шукати нові шляхи оптимізації. У свою чергу було розроблено досить оптимізований проєкт «Удосконалення технології столового червоного вина сорту Мерло за допомогою методів сенсорного аналізу». У цьому дослідженні аналізувалися методи сенсорного аналізу з метою вибору найкращого підходу для виноробної галузі. З урахуванням ситуації пандемії та війни були розроблені і використані відповідні методи дослідження з метою оптимізації виробництва і збуту вина. Хоча обставини були негативними, це дослідження підкреслило важливість сенсорного аналізу для виноробної галузі в умовах кризи та нестабільності. У цій кваліфікаційній роботі було проаналізовано методи сенсорного аналізу із груп розрізняльних методів і методів із застосуванням шкал і категорій.