Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Сушкова, Вікторія Миколаївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Перепрофілювання кафе ТОВ «Таврія В» у фітнес-кафе у м. Одеса
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Сушкова, Вікторія Миколаївна
    Актуальність теми. Актуальність теми дипломного проекту обумовлена тим, що прагнення до правильного харчування поширено в усьому світі. Харчування – один із найважливіших факторів, що визначає здоров’я людини, її фізичний, психологічно-емоційний стан та підтримує життєдіяльність її організму. Від належної якості харчування залежить здатність людини мінімізувати негативну дію зовнішніх чинників незадовільної екологічної середи, добре самопочуття людини, а також рівновага соціально-психологічного клімату за місцем роботи людини або вдома. Все більшої популярності в сучасних умовах набувають фітнес-кафе, в меню яких переважають страви здорового харчування. Здорове харчування – це унікальний інструмент, за допомогою якого можна зміцнити здоров’я людини, покращити адаптаційні можливості організму та, найголовніше, запобігти розвитку низки захворювань. Метою дипломного проекту є перепрофілювання ТОВ «Таврія В» в фітнес-кафе. Відповідно до поставленої мети визначено наступні задачі: - розробити меню, ураховуючи сучасні рекомендації щодо раціонального та збалансованого харчування; - скласти виробничу програму ресторану і встановити перелік виробничих цехів, у яких необхідно зробити технічне переоснащення для її забезпечення; - провести розрахунок заготівельних та доготівельних цехів закладу, беручи за основу виробничу програму (розрахувати обладнання, чисельність працівників та площу); - розробити рекомендації щодо охорони праці та техніки безпеки на підприємстві; - розрахувати показники економічної ефективності реконструкції кафе ТОВ «Таврія В» й встановити термін окупності проекту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок