Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Сугаченко, Т. С."

Зараз показуємо 1 - 9 з 9
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Використання екстрактів фруктово-ягідних вичавків у технології сиропів
    (2022) Сугаченко, Т. С.; Кананихіна, О. М.; Ткаченко, Л. О.
  • Документ
    Вплив органічної системи захисту на фізико-хімічні та органолептичні характеристики винограду сорту Рислінг
    (2019) Ткаченко, О. Б.; Іукурідзе, Е. Ж.; Каменєва, Н. В.; Сугаченко, Т. С.
    Метою роботи було дослідити вплив позакореневого підживлення препаратами органіко-мінерального мікродобрива GumiStat та GumiSiL D на врожай винограду та якість виноматеріалів сорту Рислінг.
  • Документ
    Дослідження впливу походження дріжджів на процес бродіння виноматеріалівз білих сортів винограду
    (2019) Ткаченко, О. Б.; Кананихіна, О. М.; Сугаченко, Т. С.; Кулініч, Є. С.
    Однією з найважливіших проблем сучасного виробництва вин є отримання високоякісної продукції. Як відомо, раса дріжджів в значній мірі впливає на якість виноматеріалів. Основною вимогою, що пред'являється до дріжджів, є повнота виброджування, яка залежить від кількості внесених дріжджів, аерації, вихідного вмісту поживних речовин в суслі, температури, pH середовища.
  • Документ
    Дослідження різних режимів виробництва бурштинових вин
    (2022) Ходаков, О. Л.; Сугаченко, Т. С.; Ткаченко, Л. О.
  • Документ
    Кейс-метод у науково-дослідній роботі студентів
    (2021) Тітлова, О. О.; Козонова, Ю. О.; Сугаченко, Т. С.; Каменева, Н. В.
  • Документ
    Методологія формування вибірки експертів для дескриптивного панельного сенсорного дослідження
    (2020) Ткаченко, О. Б.; Каменева, Н. В.; Тітлова, О. О.; Сугаченко, Т. С.
  • Документ
    Наукове обгрунтування параметрів екстрагування фенольних антиоксидантів з вичавків фруктів і ягід
    (2020) Осипова, Л. А.; Сугаченко, Т. С.
    Доведено, що вичавки, отримані після вилучення соку з ягід і фруктів, характеризуються високим вмістом біологічно активних сполук, зокрема фенольних, що визначає необхідність їх подальшої переробки.
  • Документ
    Організація та систематизація пошуку достовірних наукових джерел онлайн
    (2022) Сугаченко, Т. С.; Кананихіна, О. М.
  • Документ
    Удосконалення якості вин категорії "Amberwine" в умовах України
    (2022) Ткаченко, О. Б.; Сугаченко, Т. С.; Кананихіна, О. М.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок