Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Страхова, Т. В."

Зараз показуємо 1 - 20 з 23
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    136214 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту "Кіноасан"
    (2019) Валевська, Л. О.; Соколовська, О. Г.; Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Кац, А. К.; Дмитренко, Л. Д.; Луніна, Л. О.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію для виробництва зернового продукту "Кіноасан", що забезпечує одержання екструдованого зернового продукту з високими органолептичними показниками, а саме: привабливим зовнішнім виглядом, однорідним кольором, добрими смаковими властивостями, підвищеною харчовою та біологічною цінністю, та забезпечує розширення асортименту зернових продуктів екструзійної технології
  • Документ
    Аналіз ефективності роботи технологічної лінії приймання зерна з автотранспорту на ПрАТ «Укрелеваторпром»
    (2017) Страхова, Т. В.; Борта, А. В.; Шпак, В. М.
    Метою проведеної роботи було дослідження пропускної здатності приймання зерна з автомобільного транспорту для обґрунтування оптимальних шляхів її збільшення.
  • Документ
    Визначення впливу зовнішніх факторів на температуру зерна, що зберігається в металевих силосах
    (2016) Шпак, В. М.; Страхова, Т. В.; Борта, А. В.
    На даний час надзвичайно важливим для сучасних елеваторів є встановлення можливих максимальних термінів зберігання зерна в металевих силосах. До основних методів визначення стану зерна, що зберігається в силосах на підприємстві є контроль його температури, найважливішого параметра, що характеризує умови зберігання насіння та зерна.
  • Документ
    Вплив транспортно-технологічних операцій на травмування зерна кукурудзи
    (2019) Станкевич, Г. М.; Борта, А. В.; Страхова, Т. В.; Желобкова, М. В.
    За останні десятиліття ринок кукурудзи став одним із найбільш важливих та досить вагомих сегментів вітчизняної агропродовольчої системи, зайнявши чільне місце як драйвер розвитку стратегічних видів продукції поряд із пшеницею, соєю, соняшником, ріпаком та іншими сільськогосподарськими культурами. Нині кукурудза є другою за площею посіву сільськогосподарською культурою у структурі зернових після пшениці, що безпосередньо формує експортний потенціал аграрної галузі країни та є основою забезпечення її продовольчої і економічної безпеки.
  • Документ
    Дизайн в готельно-ресторанному бізнесі (І частина)
    (2021) Іванова, Л. О.; Страхова, Т. В.; Іваненко, Є. В.
    У навчальному посібнику комплексно розглянуті: можливості дизайну як процесу, що визначає рівень комфорту готелю (ресторану); основні характеристики і показники дизайну на прикладі інтер'єрів готелів і ресторанів; підходи до проектування і дизайн- проектування готелю і ресторану; еволюція стилів в естетиці та сучасні стилі у об'єктах готельно-ресторанного бізнесу. Рекомендована для менеджерів, викладачів, магістрів та студентів за фахом готельно-ресторанного бізнесу.
  • Документ
    Досвід передових підприємств галузі - у навчальний процес
    (2019) Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Борта, А. В.; Овсянникова, Л. К.
    Україна за своїм природно-ресурсним та аграрним потенціалом посідає провідне місце серед країн світу. Сприятливі кліматичні умови і якісні земельні ресурси зумовлюють значний потенціал агропромислового комплексу України. Продукція сільського господарства є ресурсною складовою виробництва у різних галузях національного господарства, а її експорт - однією з найважливіших статей зовнішньої торгівлі країни.
  • Документ
    Залежність фізико-технологічних характеристик зерна кукурудзи від вологості
    (2019) Станкевич, Г. М.; Борта, А. В.; Страхова, Т. В.; Желобкова, М. В.
    Досліджено вплив вологості на фізико-технологічні властивості зерна кукурудзи. У кожному зразку було визначено: натуру, масу 1000 зернин, шпаруватість, істинний об’єм, кут природного укосу, коефіцієнт зовнішнього тертя спокою по пластмасі та гумі, коефіцієнт зовнішнього тертя руху та ін. [1]. Фізико-технологічні характеристики зразків кукурудзи були вивчені і визначені у діапазоні вологості зерна 13…28 %.
  • Документ
    Зберігання зерна в металевих силосах
    (2021) Станкевич, Г. М.; Борта, А. В.; Страхова, Т. В.; Шпак, В. М.
  • Документ
    Исследование влияния температурных условий на сохранность зерна в металлических силосах
    (2018) Страхова, Т. В.; Борта, А. В.; Шпак, В. Н.; Рабович, О. Н.
    Цель исследований - определение максимально допустимых сроков хранения зерна разных культур и динамики качества в экстремальных условиях, которые могут возникнуть в зерновой массе, хранящейся в металлических силосах летом или зимой (экстремально высокие или экстремально низкие температуры окружающей среды) за счет изучения неисследованных в настоящее время температурных диапазонов.
  • Документ
    Исследование интенсивности дыхания зерна пшеницы
    (2017) Борта, А. В.; Страхова, Т. В.; Довгань, А. В.; Мхитарян, А. В.
    Проведены исследования, целью которых было снижение массы потерь зерна при хранении на основе использования закономерностей процесса дыхания зерна.
  • Документ
    На часі впровадження у навчальний процес проєктування сучасних кукурудзо-калібрувальних заводів
    (2021) Страхова, Т. В.; Борта, А. В.
  • Документ
    Організація дистанційної НДР студентів
    (2017) Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Борта, А. В.
    Організація дистанційної НДР студентів є важливим чинником підвищення ефективної професійної підготовки майбутнього фахівця у вищому навчальному закладі передусім тому, що передбачає індивідуалізацію навчання, дає змогу реалізовувати особистісне орієнтоване навчання, розширює обсяг знань, умінь та навичок студентів, сприяє формуванню активності, ініціативи, допитливості, розвиває творче мислення, спонукає до самостійних пошуків.
  • Документ
    Особливості організації НДРС на кафедрі технології зберігання зерна
    (2018) Страхова, Т. В.; Борта, А. В.
    Науково-дослідна робота студентів закладу вищої освіти є одним із напрямів їх самостійної роботи, важливим чинником підготовки висококваліфікованих спеціалістів.
  • Документ
    Особливості приймання та відвантаження зерна кукурузи з металевих силосів з плоским днищем
    (2022) Деркач, М. О.; Тицька, В. С.; Валевська, Л. О.; Страхова, Т. В.
  • Документ
    Оцінка якості зерна пшениці при формуванні змішаних партій різних класів
    (2016) Борта, А. В.; Страхова, Т. В.; Ревенко, А. А.
    Метою проведення наукових досліджень є збільшення доходу підприємств шляхом підсортовування зерна низької якості до зерна підвищеної якості, не погіршуючи при цьому якість сформованої суміші.
  • Документ
    Про нові форми організації практики студентів
    (2022) Борта, А. В.; Страхова, Т. В.
  • Документ
    Проєктуємо сучасні зерносушарки
    (2021) Станкевич, Г. М.; Страхова, Т. В.; Борта, А. В.
  • Документ
    Розширення тематики кваліфікаційних магістерських робіт на кафедрі технології зберігання зерна - вимога часу
    (2020) Страхова, Т. В.; Борта, А. В.; Дмитренко, Л. Д.
  • Документ
    Совершенствование рециркуляционного способа сушки зерна пшеницы продовольственного назначения
    (ОТИПП, 1986) Страхова, Т. В.
    Диссертация на соискание ученой степени кандидата технических наук по специальности 05.18.03 - Первичная обработка, хранение зерна и другой продукции растениеводства. В диссертационной работе разработаны режимы сушки зерна пшеницы продовольственного назначения, позволяющие интенсифицировать процесс и снизить затраты на сушку при условии полного сохранения исходного качества зерна. Разработаны и проверены на практике рациональные режимы, позволяющие вести процесс сушки при наиболее эффективных и экономичных условиях. Определены соотношения длительностей сушки и отлежки, обеспечивающих ведение процесса в периоде постоянной скорости сушки. Установлены кинетические закономерности процессов сушки и охлаждения зерна в режимах отлежка-сушка и отлежка-охлаждение. Получены эмпирические уравнения для определения средней влажности и температуры нагрева зерна в зависимости от температуры агента сушки и длительности сушки при установленной длительности отлежки. Уравнения позволяют рассчитать режимы сушки, обеспечивающие наименьшие затраты тепла, при различных значениях начальной влажности и предельно допустимой температуры нагрева зерна.
  • Документ
    Сравнительный анализ качества зерна пшеницы, выращенной в Херсонской области Украины
    (2020) Борта, А. В.; Страхова, Т. В.; Пенаки, А. А.; Бошканяну, М. А.
    Проведено исследование, цель которого - сравнительный анализ показателей качества зерна мягкой пшеницы, выращенной в Херсонской области Украины.
  • «
  • 1 (current)
  • 2
  • »

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок