Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Стороженко, Ірина"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Удосконалення технології вин, які не містять діоксиду сірки за допомогою методів сенсорного аналізу
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2021) Стороженко, Ірина
    Стороженко І.В.Удосконалення технології вин, які не містять діоксидусірки за допомого сенсорного аналізу. Керівник : к.с.г.н., доцент Каменева Н.В. Кваліфікаційна робота складається з ____ сторінок печатного тексту , 17 слайдів ілюстративного матеріалу, _____ таблиць, _____ рисунків, 68 використаних літературних джерел, 7 додатків; В умовах розвитку ринкових відносин, значного розширення мережі вин без сірки досить незначний. В країнах Європи такі вина складають до 10%. В Україні такі вина відсутні але представлені лише в крафтовому виробництві в кількості до 2 %. Такі вина будуть відрізнятися від традиційних вин, оскільки винороб мінімально втрутився до його виготовлення. Метою роботи є удосконалення вин, які не містять діоксид сірки за допомогою методів сенсорного аналізу.В роботі виішено наступні завдання: аналіз історії та сучасний стан виробництва вин, які не містять діоксиду сірки на ринку Україні та у світі;аналіз нормативної документації, що регулює вимоги до органолептичних показників вин, які не містять діоксиду сірки;аналіз технології виробництва вин;формулюваннядегустаційної панелі сенсорних дослідників для участі у сенсорних дослідженнях вин які не містять діоксиду сірки з метою органолептичного профілювання та разробка протоколів; проведення сенсорної оцінки вина, які не містить діоксиду сірки за допомогою балового методу та створення його сенсорногог профілю; удосконалення технології виробнитцва вина, які не містять діоксиду сірки за допомогою методів сенсорного аналізу. Об’єктом дослідження є вино. Матеріалом дослідження є зразки вин виробництва Україна та Франція.Предметом дослідження є органолептичні показники вин, які не містять діоксиду сірки. З метою одержання продукту з вираженим, гармонічними смаком й ароматом найбільш ефективне рішення поставленого завдання – зменшення вмісту діоксиду сірки.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок