Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Степанова, Г. В."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Організаційно-економічні засади соціально орієнтованої реструктуризації підприємств харчової промисловості
    (Одеса, Ін-т проблем ринку та екон.-екол. дослідж., 2014) Степанова, Г. В.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.04 - Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Одержані результати дисертаційного дослідження спрямовані на вирішення завдання - розробку теоретичних і методичних положень та практичних рекомендацій щодо формування організаційно-економічних засад соціально орієнтованої реструктуризації промислових підприємств. Об'єктом дослідження є процес здійснення соціально орієнтованої реструктуризації підприємств харчової промисловості. Предметом дослідження є теоретичні та методичні підходи до проведення соціально орієнтованої реструктуризації підприємств харчової промисловості України. Вперше запропоновано організаційно-економічні засади проведення соціально орієнтованої реструктуризації підприємств харчової промисловості, які передбачають введення критеріїв оцінювання діяльності колективу підприємства в цілому і окремих працівників та інструменти реалізації синергетичного ефекту за допомогою створення кластерної моделі функціонування. Організаційні основи базуються на формуванні кластерного об’єднання, створенні нових організаційних служб підприємства, нових видів продукції. Економічний інструментарій полягає в реалізації кваліметричного інструментарію СПЕМ-оцінки персоналу, методичних рекомендацій щодо розрахунку результативності персоналу а також оцінки соціально-економічної ефективності діяльності підприємства та кластерного формування.
  • Документ
    Управління фінансово-економічною безпекою підприємств харчової промисловості України: аналіз і синтез методів
    (Фенікс, 2013) Єгоров, Б. В.; Немченко, В. В.; Аверіхіна, Т. В.; Агінська, І. О.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Басюркіна, Н. Й.; Васьковська, К. О.; Громова, О. М.; Голубьонкова, О. О.; Дойчева, К. С.; Іванченкова, Л. В.; Крутякова, В. Н.; Купріна, Н. М.; Лайко, О. І.; Магденко, С. О.; Маркова, Т. Д.; Скляр, Л. Б.; Соловйова, І. О.; Стасюкова, К. В.; Степанова, Г. В.; Ступницька, Т. М.; Ткачук, Г. О.; Ощепков, О. П.; Хомутенко, В. П.; Шмагіна, В. В.
    У монографії розглянуто сучасні теоретичні та методичні підходи до застосування економічного аналізу та аудиту для забезпечення ефективної діяльності та конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості України з метою управління їх фінансово-економічною безпекою. Рекомендується студентам та аспірантам економічних спеціальностей, викладачам вищих навчальних закладів, працівникам економічних підрозділів підприємств, організацій та установ, що цікавляться проблемами розвитку економіки України та її окремих суб’єктів - підприємств харчової промисловості, особливо такими актуальними питаннями, як управління їх фінансово-економічної безпекою.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок