Перегляд за Автор "Стародуб, М. Ф."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ40159 Спосіб визначення якості харчових продуктів(2009) Пилипенко, Л. М.; Єгорова, А. В.; Стародуб, М. Ф.; Пилипенко, І. В.Спосіб визначення якості харчових продуктів, що включає приготування контрольного зразка і дослідної проби, введення певної кількості особин Daphnia m. S. у контрольний зразок і дослідну пробу та витримку їх в інкубаційних середовищах при 28 °С, який відрізняється тим, що витримку Daphnia m. S. здійснюють протягом 2-х годин, після чого в контрольний зразок і дослідну пробу додають по 50 мкл 0,2 мМ розчину люмінолу і 1 %-го розчину пероксиду водню, реєструють інтенсивність хемілюмінесценції та роблять висновок про якість харчових продуктів за різницею значень хемілюмінесценції контрольного зразка і дослідної проби.