Перегляд за Автор "Спарінапті, Богдан Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроектування цеху по виробницвтву копченостей для ТОВ «Одеспродкомплекс» в Одеській області.(ОНАХТ, кафедра технології м'яса, риби і морепродуктів, 2021) Спарінапті, Богдан СергійовичУ проекті проведено аналіз сировинної зони, визначена проектована потужність цеху по виробництву копченостей. Виходячи з обґрунтованої потужності обраний широкий асортимент продукції. Розраховано потрібну кількість основної і допоміжної сировини і допоміжних матеріалів. Логічно обґрунтований вибір нового сучасного технологічного обладнання, розраховано його потрібну кількість. Обрані технологічні схеми виробництва копченостей із свинини і яловичини. Охарактеризовано вимоги до сировини та готової продукції відповідно до нормативно-технічною документацією. Розраховано кількість основних і допоміжних робітників. Розраховані площі виробничих приміщень і скомпоновані у виробничий корпус. Наведено схему контролю основної і допоміжної сировини, допоміжних матеріалів по ходу виробництва. Розраховані потреби цеху в холодній і гарячій воді, парі, електроенергії. Охарактеризовано заходи з охорони праці і екологічної безпеки на підприємстві.