Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Соловей Анастасія"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вивчення доцільності застосування ферментних препаратів у технології виробництва червоних столових сухих вин ВАТ «Одеський завод класичних вин»
    (ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2023) Соловей Анастасія
    Робота присвячена вивченню доцільності застосування ферментних препаратів у технології виробництва червоних столових сухих вин ВАТ «Одеський завод класичних вин». Актуальність теми: Червоні столові вина користуються заслуженою популярністю на ринку завдяки своєму насиченому кольору, неперевершеному букету, різноманітності смакових тонів та особливою цінністю з точки зору фізіологічного впливу природних антиоксидантів на організм людини. Ароматичні та смакові особливості, характер та вміст фенольних й фарбувальних речовин червоних столових вин залежать як від сорту винограду, що використовується, також і від технологічних режимів виробництва. У зв’язку з цим дана робота спрямована на вивчення впливу використання різних ферментних препаратів на якість червоних вин з різних сортів винограду з метою вибору науково-обгрунтованої технології виробництва виноматеріалів для якісних червоних столових вин в умовах підприємства ВАТ «Одеський завод класичних вин». В умовах жорсткої конкуренції за ринок науково обґрунтований підхід до вибору оптимальної технології виробництва червоних столових вин є досить актуальним. Мета роботи: Головною метою роботи є поліпшення якості червоних столових виноматеріалів завдяки дослідженню впливу використання різних ферментних препаратів та режимів переробки винограду в умовах півдня Одеської області (ВАТ «Одеський завод класичних вин»). Практичне значення отриманих результатів: Впровадження нової технологічної схеми виробництва червоних столових виноматеріалів дозволить покращити якість вин даного типу, що збільшить їх цінність для споживачів і дозволить отримати додатковий прибуток.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок