Перегляд за Автор "Солецька, А.Д."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументМатематичне моделювання оптимальних режимів термічного оброблення напівкопчених ковбас(2015) Бондаренко, Н.В.; Солецька, А.Д.У зв’язку з тим, що сьогодні з’являється дефіцит сировини й збільшуються витрати на виробництво продукції, пошук найбільш вигідних технологічних рішень, з погляду економії й збільшення прибутку, є актуальним питанням для м'ясної промисловості.
- ДокументНавчати того, що потрібно роботодавцю та цікаво студенту(2015) Солецька, А.Д.Дефіцит кадрів вже не один рік залишається гострою проблемою для сучасного бізнесу любого напрямку. Особливо відчувається нехватка висококваліфікованих кадрів (інженерів, керівників усіх рівнів) і спеціалістів робочих професій у м’ясопереробній галузі.