Перегляд за Автор "Соколова В. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументЕлементи комунікативного менеджменту в сфері готельно-ресторанного бізнесу(2022) Стась М. Е.; Соколова В. І.Важливо завжди бути в тренді, слідкувати за новинами ринку. До того ж, варто бути на зв’язку з гостями закладу, тобто отримувати фідбек у соцмережах, проводити промо-акції, конкурси тощо. Креативність, бажання, правильна стратегія зможуть зробити бізнес рентабельним і популярним, найголовніше – розвиватись, експериментувати та постійно слідкувати за новими тенденціями.
- ДокументЗастосування інновацій для приготування гарячих напоїв на основи кави(2022) Радченко Ю. Д.; Коваленко Н. О.; Соколова В. І.; Соколова Т. І.Актуальність дослідження зумовлена тим, що кавова промисловість постійно розвивається. Кавомани та виробники постійно знаходять нові способи споживання та продажу цього популярного напою. Нові ідеї щороку стимулюють нові тенденції, і може бути складно встигати за популярним. Проблематика доповіді підіймається у багатьох статтях, бо кава культивується з давніх часів і займає важливе місце традиціях багатьох культур світу. Кава - дуже поширений напій, має складний хімічний склад. Є три основні сорти кави - мокко, арабіка та робуста.