Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Соколова, І. Ф."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    83595 Спосіб одержання кормової добавки
    (2013) Крусір, Г. В.; Соколова, І. Ф.
    Спосіб одержання кормової добавки, що включає подрібнення сировини, зволоження, внесення розчину культури мікроорганізмів, змішування із зволоженою сировиною і ферментацію, який відрізняється тим, що виноградні гребені та вичавки подрібнюють до розміру часток не більше 1 мм, зволожують при гідромодулі 1:(3-5), витримують протягом 2-5 годин і вносять 5-10 %-ий розчин культури Trichaderma viride, а ферментацію проводять в аеробних умовах.
  • Документ
    94587 Спосіб анаеробного зброджування осаду стічних вод
    (2014) Крусір, Г. В.; Соколова, І. Ф.
    Спосіб анаеробного зброджування осаду стічних вод, що включає завантаження стічних вод з осадом до метантенку, зброджування маси, відведення очищених стічних вод та маси, що перебродила, який відрізняється тим, що при першому завантаженні до стічних вод з осадом вологістю 90-93 % додають попередньо подрібнені гребені винограду у співвідношенні 1:0,1 та перегній великої рогатої худоби у співвідношенні 1,5:1, а при кожному наступному завантаженні - попередньо подрібнені гребені винограду у співвідношенні 1:0,1 та препарат Food Dairy Treat в кількості 0,003 г на 1 л стічних вод, зброджування ведуть безперервно при температурі 35-37 °С, рН 6,8-7,2 протягом 1,5-4 діб.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок