Перегляд за Автор "Соколова, І. Ф."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ83595 Спосіб одержання кормової добавки(2013) Крусір, Г. В.; Соколова, І. Ф.Спосіб одержання кормової добавки, що включає подрібнення сировини, зволоження, внесення розчину культури мікроорганізмів, змішування із зволоженою сировиною і ферментацію, який відрізняється тим, що виноградні гребені та вичавки подрібнюють до розміру часток не більше 1 мм, зволожують при гідромодулі 1:(3-5), витримують протягом 2-5 годин і вносять 5-10 %-ий розчин культури Trichaderma viride, а ферментацію проводять в аеробних умовах.
- Документ94587 Спосіб анаеробного зброджування осаду стічних вод(2014) Крусір, Г. В.; Соколова, І. Ф.Спосіб анаеробного зброджування осаду стічних вод, що включає завантаження стічних вод з осадом до метантенку, зброджування маси, відведення очищених стічних вод та маси, що перебродила, який відрізняється тим, що при першому завантаженні до стічних вод з осадом вологістю 90-93 % додають попередньо подрібнені гребені винограду у співвідношенні 1:0,1 та перегній великої рогатої худоби у співвідношенні 1,5:1, а при кожному наступному завантаженні - попередньо подрібнені гребені винограду у співвідношенні 1:0,1 та препарат Food Dairy Treat в кількості 0,003 г на 1 л стічних вод, зброджування ведуть безперервно при температурі 35-37 °С, рН 6,8-7,2 протягом 1,5-4 діб.