Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Скульниченко Станіслав"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Експертне оцінювання халви соняшникової, що реалізується в Україні та особливості митного регулювання при переміщенні через кордон України.
    (2023) Скульниченко Станіслав
    Робота викладена на 77 сторінках, містить 4 розділа, 2 ілюстрації, 15 таблиць, 38 інформаційних джерела та 1 додаток. Об’єктом розгляду є халва соняшникова в асортименті вітчизняного виробництва. Предмет роботи – споживні властивості та нормативні документи, що регулюють якість та безпечність халви. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження якісних характеристик та безпечності халви, що реалізуються на ринку України, особливості визначення коду УКТЗЕД та митний контроль при експорті халви. У першому розділі представлено аналіз сучасного стану ринку солодощів та перспективи розвитку імпортно-експортних операцій, проаналізовано ринок, основні чинники формування якості халви, вивчено склад та технологію виробництва халви. Наведено аналіз чинних нормативно-правових документів, що регламентують якість та безпечність продукту. У другому розділі представлені об’єкти та методи дослідження халви соняшникової. Методологія визначення коду об’єкту дослідження згідно до української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності. У третьому розділі наведена товарознавча оцінка якості халви соняшникової, аналіз структури асортименту в торговельних мережах м. Одеси, аналіз за маркуванням та пакуванням, органолептичними, фізико-хімічними показникам якості. Надано застосування заходів нетарифного регулювання зовнішньоекономічної діяльності при експорті халви та визначення країни походження продукту та застосування преференційних заходів. Четвертий розділ містить заходи щодо охорони праці, забезпечення безпечної евакуації персоналу під час пожежі; категорії приміщень і будівель за вибухопожежною і пожежною небезпекою; основні причини виникнення горючого середовища і загоряння в електричному устаткуванні та інші. За результатами роботи представлені висновки та пропозиції.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок