Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Скрипченко Олександр Володимирович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Розробка меню для шкільного харчування з урахуванням сучасних вимог: страви з м’яса яловичини.
    (ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Скрипченко Олександр Володимирович
    Виробництво кулiнарної продукцiї здiйснюється на сучасних пiдприємствах масового харчування. Пiдприємство масового харчування – це виробничо-торгова одиниця (їдальня, ресторан, кафе, закусочна, бар, шкiльна їдальня та iн.), яка виконує функцiї забеспечення населення харчуванням (виробництво кулiнарної продукцiї, її реалiзацiя i органiзацiя споживання), а також органiзовує цiкаве дозвiлля. Кулiнарну продукцiю на сучасному пiдприємствi масового харчування виробляють у певнi послiдовностi, починаючи вiд забезпечення сировиною i обладнанням, iнвентарем та енергiєю i закiнчуючи реалiзацiєю готової продукцiї.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок