Перегляд за Автор "Скрипченко Олександр Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка меню для шкільного харчування з урахуванням сучасних вимог: страви з м’яса яловичини.(ВСП "ОТФК ОНТУ", Технологічне відділення, 2025) Скрипченко Олександр ВолодимировичВиробництво кулiнарної продукцiї здiйснюється на сучасних пiдприємствах масового харчування. Пiдприємство масового харчування – це виробничо-торгова одиниця (їдальня, ресторан, кафе, закусочна, бар, шкiльна їдальня та iн.), яка виконує функцiї забеспечення населення харчуванням (виробництво кулiнарної продукцiї, її реалiзацiя i органiзацiя споживання), а також органiзовує цiкаве дозвiлля. Кулiнарну продукцiю на сучасному пiдприємствi масового харчування виробляють у певнi послiдовностi, починаючи вiд забезпечення сировиною i обладнанням, iнвентарем та енергiєю i закiнчуючи реалiзацiєю готової продукцiї.