Перегляд за Автор "Скляр В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументІнноваційні формати підприємств ресторанного господарства: сучасний стан та перспективи в Україні(2022) Скляр В.; Вадакарія М.Проведено дослідження, мета якого - аналіз інноваційних форматів підприємств ресторанного господарства, які сприяють новому уявленню про типовий «ресторан», та аналіз ресторанного господарства в Україні. Інноваційні технології ресторанного бізнесу здатні піднести український ринок послуг на вищий рівень і стати основою економічного зростання всього туристичного сектору. Дослідження показало, що платоспроможні гості відвідуватимуть заклади формату cross-cooking або open kitchen, в яких вдало розвинена й анімаційна програма.. Успішними форматами будуть dark kitchen, Food to-go та Take away. Fast-casual та smart-casual формати ставатимуть все популярнішими. Для підприємців будуть цікавими інклюзивні та екологічні формати закладів.