Перегляд за Автор "Скалига, А. О."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ141483 Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для дітей(2020) Скалига, А. О.; Салавеліс, А. Д.Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для дітей, що містить борошно пшеничне, маргарин, цукор, яйця курячі, дріжджі хлібопекарські і сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно горохове, волоські горіхи і сироватку.
- Документ141484 Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для людей похилого віку(2020) Скалига, А. О.; Салавеліс, А. Д.Композиція інгредієнтів для приготування булочного виробу для людей похилого віку, що містить борошно пшеничне, маргарин, цукор, яйця курячі, дріжджі хлібопекарські і сіль, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно горохове, волоські горіхи і сироватку.
- ДокументНауково-методичні засади оцінки бізнесу в умовах Євроінтеграції(Вид-во Іванченка І. С., 2019) Немченко, В. В.; Антонюк, О. П.; Антонюк, П. О.; Васьковська, К. О.; Зеленяк, В. В.; Євтушевська, О. О.; Іванченкова, Л. В.; Іванченков, В. С.; Купріна, Н. М.; Маркова, Т. Д.; Мельник, Ю. М.; Ощепков, О. П.; Скляр, Л. Б.; Ступницька, Т. М.; Тарасова, О. В.; Ткачук, Г. О.; Магденко, С. О.; Павленко, Г. М.; Пчелянська, Г. Б.; Стасюкова, К. В.; Баранюк, К. О.; Володіна, О. П.; Головаченко, Л. М.; Немченко, Г. В.; Бухтоярова, А. В.; Гусаченко, І. О.; Делі, В. П.; Дяуріна, Г. І.; Красножон, Т. В.; Марунич, О. С.; Півторак, В. В.; Пойшла, Т. Б.; Приймак, В. О.; Пчелянський, Д. П.; Радіонова, Г. О.; Рожовецька, О. В.; Савченко, О. А.; Скалига, А. О.; Скляр, В. Ю.; Сіденко, Ю. І.; Ткаченко, М. Ю.; Ткачук, А. В.; Хлинова, О. Й.В колективній монографії кафедри обліку та аудиту Одеської національної академії харчових технологій висвітлено теоретичні та методологічні положення стосовно проблематики оцінки бізнесу сучасного підприємства та обліково-аналітичного забезпечення інформації щодо такої оцінки.