Перегляд за Автор "Серветник Богдан Андрійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєктування консервного цеху для стратегічного призначення в Одеській області(ОНТУ кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів, 2024) Серветник Богдан Андрійовичкваліфікаційної роботи на тему: «Проєктування цеху з виробництва м’ясних консервів стратегічного призначення в Одеській області » Кваліфікаційна робота бакалавра, метою якої є розробка цеху натуральних м’ясних консервів стратегічного призначення для війсковослужбовців. Вступ, в якому розглянуті основні завдання та напрямки консервних підприємств. Представлені технологічні особливості переробки м’ясної і рослинної сировини. В технологічному розділі представлені розробка технологічних схем всього проектованого асортименту продукції, обґрунтування вибору прийнятих технологічних рішень, проектування основних і допоміжних цехів, розрахунки обладнання. В інженерно–будівельному розділі описаний генеральний план, приведені конструктивні характеристики та інженерні системи будівлі, пропозиції щодо дизайну будівлі, описання та розрахунок електропостачання. Охорона праці спрямована на розробку безпечних умов виробництва. Охорона навколишнього середовища передбачає гігієнічні вимоги до території, генерального плану та планування заходів, реалізація яких гарантує безпечність для екології навколишнього середовища. Економічна ефективність та інвестиційна привабливість роботи визначається відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат підприємства.