Перегляд за Автор "Селіванська, І. О."
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ101346 Корм для сільськогосподарських тварин(2015) Левицький, А. П.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Чорниш, Т. Ю.; Ткаченко, В. І.; Новгородська, Г. В.; Шеремета, І. В.Корм для сільськогосподарських тварин, що містить борошно з вмістом флавоноїдів і комбікорм, який відрізняється тим, що він містить борошно зі шкірок грейпфруту з розміром часток 0,1…0,8 мм.
- Документ148408 Спосіб визначення вмісту вологи в жирах і жировмісних продуктах(2021) Левицький, А. П.; Левицький, Ю. А.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Кравченко, Г. Д.; Козак, В. В.Корисна модель належить до технології жирів і стосується способу визначення вмісту вологи в жировмісних продуктах, оліях і жирах.
- Документ91192 Корм для сільськогосподарських тварин(2014) Левицький, А. Т.; Ходаков, І. В.; Селіванська, І. О.; Паламарчук, Т. Ю.; Тюленіна, О. С.; Тюленіна, Ю. С.; Дімов, В.С.Корм для сільськогосподарських тварин, що містить комбікорм і борошно з виноградних вичавків, який відрізняється тим, що він містить борошно виноградних вичавків з розміром часток 0,4-0,8 мм.
- ДокументВплив харчових жирів з різним жирнокислотним складом на ендогенний біосинтез жирних кислот в печінці щурів(2022) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.; Левицький, Ю. А.
- ДокументПроблеми неадекватного жирового харчування(2021) Левицький, А. П.; Єгоров, Б. В.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.
- ДокументРозробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів(ОНАХТ, 2005) Селіванська, І. О.Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих продуктів. Робота присвячена вивченню сої з метою її переробки і використання в харчуванні населення та розробці технології її комплексної переробки з одержанням сухого соєвого молока і соєвих консервів. Основні задачі роботи: вивчення фізичних і хімічних властивостей соєвої сировини; вивчення факторів, що впливають на ефективність лущення сої; обґрунтування режимів вологотеплової обробки соєвих бобів; вивчення процесу екстракції при виробництві соєвого молока; розробка рецептур і режимів стерилізації соєвих консервів; вивчення хімічних і фізико-хімічних показників сухого соєвого молока і соєвих консервів; використання сухого соєвого молока і продуктів, одержуваних при його виробництві, у харчовій промисловості. В результаті вивчення зразків сої, був відібраний сорт Аркадія Одеська (вміст білка - 35 %). Визначено схему проведення вологотеплової обробки соєвих бобів для поступового зруйнування їх антиживильних і токсичних сполук. Визначено оптимальний режим процесу екстрагування в системі “соєве борошно-вода”. Визначені режими сушіння соєвого молока. Розроблено та апробовано режими стерилізації трьох видів консервів із сої. Експериментально досліджений процес сушіння окари у зваженому шарі. Визначено величини рівноважного вологовмісту сухого соєвого молока при різних температурах зберігання і відносній вологості повітря. Розроблено технології використання сухого соєвого молока і продуктів, які отримують при його виробництві, у харчовій промисловості.