Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Селіванська, І. О."

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив рослинних олій на вміст та біосинтез жирних кислот в ліпідах сироватки крові щурів, які отримували безжировий раціон
    (2023) Левицький, А. П.; Величко, В. В.; Селіванська, І. О.; Лапінська, А. П.; Двуліт, І. П.
    Розглянуто вплив рослинних олій на вміст та біосинтез жирних кислот в ліпідах сироватки крові щурів, які отримували безжировий раціон
  • Документ
    Вплив харчових жирів з різним жирнокислотним складом на ендогенний біосинтез жирних кислот в печінці щурів
    (2022) Левицький, А. П.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.; Левицький, Ю. А.
  • Документ
    Проблеми неадекватного жирового харчування
    (2021) Левицький, А. П.; Єгоров, Б. В.; Лапінська, А. П.; Селіванська, І. О.
  • Документ
    Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів
    (ОНАХТ, 2005) Селіванська, І. О.
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих продуктів. Робота присвячена вивченню сої з метою її переробки і використання в харчуванні населення та розробці технології її комплексної переробки з одержанням сухого соєвого молока і соєвих консервів. Основні задачі роботи: вивчення фізичних і хімічних властивостей соєвої сировини; вивчення факторів, що впливають на ефективність лущення сої; обґрунтування режимів вологотеплової обробки соєвих бобів; вивчення процесу екстракції при виробництві соєвого молока; розробка рецептур і режимів стерилізації соєвих консервів; вивчення хімічних і фізико-хімічних показників сухого соєвого молока і соєвих консервів; використання сухого соєвого молока і продуктів, одержуваних при його виробництві, у харчовій промисловості. В результаті вивчення зразків сої, був відібраний сорт Аркадія Одеська (вміст білка - 35 %). Визначено схему проведення вологотеплової обробки соєвих бобів для поступового зруйнування їх антиживильних і токсичних сполук. Визначено оптимальний режим процесу екстрагування в системі “соєве борошно-вода”. Визначені режими сушіння соєвого молока. Розроблено та апробовано режими стерилізації трьох видів консервів із сої. Експериментально досліджений процес сушіння окари у зваженому шарі. Визначено величини рівноважного вологовмісту сухого соєвого молока при різних температурах зберігання і відносній вологості повітря. Розроблено технології використання сухого соєвого молока і продуктів, які отримують при його виробництві, у харчовій промисловості.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок