Перегляд за Автор "Свінціцький, Р."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології виробництва сиру «Осципек» за допомогою методів сенсорного аналізу(ОНТУ, кафедра технології вина та сенсорного аналізу, 2021) Свінціцький, Р.Свінціцький Ростислав Вадимович «Удосконалення технології виробни-цтва сиру «Осципек» за допомогою методів сенсорного аналізу», науковий керівник, д.с.г.н , доцент Каменева Наталя Валеріївна. Кваліфікаційна робота викладена на 88 сторінках, вона містить 6 розді-лів, 19 слайдів ілюстративного матеріалу, 8 таблиць, 13 рисунків, список ви-користаної літератури з 46 найменувань та 7 додатків. Метою дипломної роботи є удосконалення технології виробництва сиру «Осципек». Для досягнення поставленої мети треба вирішити наступні за-вдання: вивчити історію та сучасний стан виробництва сиру «Осципек»; про-аналізувати ситуації щодо виробництва продукту на ринку; оглянути норма-тивні документації, щодо вимог органолептичних показників продукту та ви-бір методів дослідження; проаналізувати технології виробництва продукту; розробити протоколи та формування робочої панелі дослідження; провести дослідження та статистичну обробку результатів, удосконалити технологію виробництва продукту за допомогою методів сенсорного аналізу; розраху-вати іноваційний б’юджет. Одержанні результати можуть бути використані в подальшому техноло-гічному процесі виготовлення сиру «Осципек» та розвитку традиційного си-роваріння на території України.