Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Самородська, Ксенія Сергіївна"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект закусочної «Кулішна» в с.м.т. Великодоли́нське Одеської обл.
    (ОНТУ, Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Самородська, Ксенія Сергіївна
    Дипломний проект містить наступні розділи: Вступ, в якому проаналізовано стан ресторанної галузі. Проведено аналіз ринку послуг підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах. Розроблено концепцію розвитку закусочної «Кулішна». Технологічний розділ включає розробку виробничої програми закусочної і виробничих цехів, оцінку можливості проведення та впровадження розроблених заходів щодо проектування нового підприємства, а саме оцінку роботи складської групи, виробничих цехів, торгівельних приміщень, адміністративно-побутових та допоміжних приміщень. Розраховано чисельність робочого персоналу, що буде забезпечувати безперервну роботу закусочної. Проведено розрахунок устаткування та площі всіх приміщень закладу. В розділі «Технохімічний та мікробіологічний контроль виробництва» описана організація виробництва, проведення контролю якості сировини та готової продукції, описано санітарно-гігієнічне умови виробництва. В розділі «Моделювання процесу надання послуг» розроблено модель закусочної «Кулішна», розглянуто послуги, що буде надавати нове підприємство. Концепція розвитку нового підприємства створює модель майбутнього підприємства, намічає шляхи його розвитку, визначає послуги, що будуть надаватися підприємством. В розділі «Енергетичне та матеріально-ресурсне забезпечення» наведено заходи, які дозволяють економити всі види ресурсів підприємства. Розділ «Охорона праці» спрямовано на оцінку шкідливих факторів та розробку безпечних умов роботи на підприємстві. Розділ «Оцінка екологічної безпеки» описує заходи, які зменшують викиди шкідливих залишків у зовнішнє середовище, приведено екологічні заходи на підприємстві. Відповідними показниками виробничо-господарської діяльності підприємства та терміном окупності інвестиційних витрат на будівництво визначається економічна ефективність та інвестиційна привабливість.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок