Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Саленко Віталій Володимирович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Проект зерноочисного відділення борошномельного заводу з сучасним асортиментом готової продукції
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2024) Саленко Віталій Володимирович
    Актуальність теми: Управління якістю зерна є основою для за-безпечення конкурентоспроможності підприємств хлібопекарської та харчової промисловості. Це дозволяє не лише задовольняти вимоги споживачів, але й розвивати спеціалізовані продукти, які відповідають сучасним ринковим трендам. Інвестиції у дослідження якості зерна та впровадження інноваційних методів оцінки дають змогу підвищити ефе-ктивність використання сировини та зменшити залежність від імпортних матеріалів, що є важливим аспектом для продовольчої безпеки. Мета роботи: Провести наукові дослідження з показників якості зерна для обрання зразку зерна для кондитерських виробів та спроекту-вати схему технологічного процесу зерноочисного відділення. Практичне значення отриманих результатів: Результати можуть бути використанні у борошномельній промисловості України при будів-ництві нових або реконструкції діючих підприємств. Структура роботи: анотація; зміст; вступ; розділ 1 «Стан пробле-ми та перспективи її вирішення»; розділ 2 «Техніко-економічне обґрун-тування»; розділ 3 «Характеристика технологічних об’єктів та комуні-кацій генерального плану підприємства»; розділ 4 «Наукова частина»; розділ 5 «Технологічна частина»; розділ 6 «Техніко-економічні показ-ники»; висновки та рекомендації; список літератури; графічні додатки. Обсяг роботи: пояснювальна записка викладена на 84 сторінках, включає 15 таблиць. Графічна частина включає 6 листів. Висновок: в результаті наукових досліджень встановлено основні показники якості зерна та визначено найкращий зразок для борошна для кондитерських виробів, наведено технологічну схему зерноочисного відділення, вимоги до сировини та готової продукції, проведено розра-хунки кількості технологічного обладнання, визначено техніко-економічні показники та обгрунтовано доцільність проекту.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок