Перегляд за Автор "Саламатіна, С.Є."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументВпровадження інноваційних методів навчання при викладанні дисципліни «Етнічні кухні»(2013) Саламатіна, С.Є.; Реміх, І.О.
- ДокументДосвід використання тестової програми для оцінки знань на олімпіаді з готельно-ресторанної справи(2014) Котлик, С.В.; Дишкантюк, О.В.; Соколова, О.П.; Саламатіна, С.Є.Застосування тестових технологій в освітньому процесі вже давно стало досить поширеним компонентом освіти, чому сприяє розуміння таких переваг тестів, як технологічність, точність, націленість на об'єктивність. Тестування - більш справедливий метод, воно ставить усіх студентів у рівні умови, як у процесі контролю, так і в процесі оцінки, практично виключаючи суб'єктивізм викладача. Тести дозволяють зробити процедуру оцінювання однаковою для всіх студентів незалежно від місця проживання, типу та виду освітньої установи, в якому вони займаються.
- ДокументПерспективи розвитку гастрономічного туризму на півдні Одещини(2015) Саламатіна, С.Є.; Іванов, А.М.Вважаємо за доцільне розглянути сучасний стан та перспективи розвитку гастрономічного туризму як окремого виду економічної діяльності, завдяки якому Україна та Одещина можуть стати потенційними територіями світової туристичної діяльності.
- ДокументІнноваційні підходи в організації ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з напрямку «Готельно-ресторанна справа»(2016) Дишкантюк, О.В.; Саламатіна, С.Є.Однією з найбільших галузей світової економіки, що активно розвивається є індустрія гостинності. Оскільки одним із пріоритетних напрямків розвитку України обрано туристичний бізнес, спостерігаються високі темпи розвитку готельно-ресторанної сфери в країні, складна ситуація на ринку праці загострює проблему якісної підготовки кадрів.