Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Садченко, І. Р."

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Вплив протеїнів рослинного походження на формування структурних властивостей мас для нуги
    (2019) Воєвудська, Ю. З.; Янчикова, Л. І.; Садченко, І. Р.
  • Документ
    Удосконалення технології виробництва нуги з рослинними протеїновими добавками
    (2019) Воєвудська, Ю. З.; Янчикова, Л. І.; Садченко, І. Р.
    Наразі велику увагу звертають на рослинні протеїни. Рослинний раціон, що містить повноцінний білок в потрібній кількості, може бути створений на основі використання харчових продуктів, здобутих із різних джерел. Цінними з погляду фізіології харчування є конопляний та соєвий протеїни.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок