Перегляд за Автор "Савчиц, В. К."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКонкурентоспроможність підприємств виноробної галузі України(2018) Савчиц, В. К.; Крупіна, С. В.В Україні виникає необхідність та важливість розробки та реалізації стратегії розвитку підприємств харчової промисловості України, а саме і підприємств виноробної галузі. Для підвищення конкурентоспроможності підприємств необхідно вирішити існуючі проблеми галузі, для чого мають бути створені сприятливі умови для розвитку вітчизняного харчового виробництва, впровадження інноваційних технологій, оновлення матеріально-технічного озброєння виробництв, підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств на світовому ринку в умовах фінансово-економічної кризи та забезпечення продовольчої безпеки держави.