Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Савчиц, В. К."

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Конкурентоспроможність підприємств виноробної галузі України
    (2018) Савчиц, В. К.; Крупіна, С. В.
    В Україні виникає необхідність та важливість розробки та реалізації стратегії розвитку підприємств харчової промисловості України, а саме і підприємств виноробної галузі. Для підвищення конкурентоспроможності підприємств необхідно вирішити існуючі проблеми галузі, для чого мають бути створені сприятливі умови для розвитку вітчизняного харчового виробництва, впровадження інноваційних технологій, оновлення матеріально-технічного озброєння виробництв, підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств на світовому ринку в умовах фінансово-економічної кризи та забезпечення продовольчої безпеки держави.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок