Перегляд за Автор "Савченко Соломія Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроект будівництва виноробного підприємства з організацією випуску тихих вин в умовах Миколаївської області(ОНТУ, кафедра технологія вина та сенсорного аналізу, 2025) Савченко Соломія ВіталіївнаВино – це складний продукт біохімічного перетворення цукрів та інших речовин у виноградному суслі під час спиртового бродіння. Мета роботи: роботи є обґрунтування будівництва заводу з виробництва вина в Миколаївській області. Після аналізу кліматичних умов та земель Миколаївської області були обрані наступні сорти винограду: Сухолиманський, Шардоне, Рислінг, Каберне Совіньон, Мерло та Сапераві. Продуктивність нового заводу становить 200 т винограду за сезон. Був складений графік приймання та переробки винограду. Проведені необхідні розрахунки та підібрано технологічне обладнання. Практичне значення отриманих результатів полягає у можливості впровадження результатів проекту при будівництві нового підприємства на території Миколаївської області.