Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Савенко, К. В."

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    135628 Композиція інгредієнтів для приготування хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення
    (2019) Солоницька, І. В.; Савенко, К. В.
    В основу корисної моделі поставлено задачу розробити композицію інгредієнтів для приготування хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення за технологією "відкладеного випікання", в якій шляхом введення нових компонентів, забезпечити підвищення швидкості бродіння, покращення органолептичних та фізико-хімічних показників готового продукту, збагачення його вітаміном С.
  • Документ
    Корегування рецептурного складу напівфабрикатів хлібних виробів для усунення основних недоліків технологій «відкладеного випікання»
    (2018) Савенко, К. В.
    В даній роботі було розглянуто корегування рецептурного складу напівфабрикатів хлібних виробів для усунення основних недоліків технологій «відкладеного випікання».
  • Документ
    Технологічні рішення основних недоліків технологій «відкладеного випікання»
    (2018) Савенко, К. В.
    Використання технології «відкладеного випікання» в хлібопекарській промисловості є як ніколи актуальною. Через те, що стадія випічки виробів проводиться частково або зовсім відсутня, використовуються енергозберігаючі технології. Вироби можуть централізовано закуповуватися і зберігатися, при цьому термін зберігання залежить від типу застосовуваної технології.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок