Перегляд за Автор "СІЛЕЦЬКОЇ, Маргарити"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРОЗРОБКА ТА ПРОСУВАННЯ ГАСТРОТУРУ В НАПРЯМКУ УКРАЇНА-ІТАЛІЯ(ОНТУ, кафедра Туристичного бізнесу та рекреації, 2022) СІЛЕЦЬКОЇ, МаргаритиАНОТАЦІЯ до кваліфікаційної роботи бакалавра Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, 55 списку використаних джерел (найменувань), 3 рисунків, 3таблиць та 2 додатків. Загальний обсяг дипломної роботи становить 92 сторінок комп’ютерного тексту. Метою дослідження є розробити гастрономічний тур, виходячи з гастрономічних особливостей Італії. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є гастрономічний туризм, культурні та гастрономічні надбання Італії. Завданням роботи передбачено дослідити туристичний потенціал Італії; виявити основний підхід до визначення гастрономічного туризму; запропонувати проєкт гастрономічного туру до Італії на прикладі Тоскани. Одержані результати можуть бути використані для впровадження в операційну діяльність туристичних операторів. Рік захисту роботи 2022.