Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "СІЛЕЦЬКОЇ, Маргарити"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    РОЗРОБКА ТА ПРОСУВАННЯ ГАСТРОТУРУ В НАПРЯМКУ УКРАЇНА-ІТАЛІЯ
    (ОНТУ, кафедра Туристичного бізнесу та рекреації, 2022) СІЛЕЦЬКОЇ, Маргарити
    АНОТАЦІЯ до кваліфікаційної роботи бакалавра Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, 55 списку використаних джерел (найменувань), 3 рисунків, 3таблиць та 2 додатків. Загальний обсяг дипломної роботи становить 92 сторінок комп’ютерного тексту. Метою дослідження є розробити гастрономічний тур, виходячи з гастрономічних особливостей Італії. Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є гастрономічний туризм, культурні та гастрономічні надбання Італії. Завданням роботи передбачено дослідити туристичний потенціал Італії; виявити основний підхід до визначення гастрономічного туризму; запропонувати проєкт гастрономічного туру до Італії на прикладі Тоскани. Одержані результати можуть бути використані для впровадження в операційну діяльність туристичних операторів. Рік захисту роботи 2022.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок