Перегляд за Автор "Ряшко Г. М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументОсобливості впровадження концепції zero waste в закладах ресторанного господарства(2022) Головатюк А. Ю.; Ряшко Г. М.Відзначимо, що екотренди – це популярний напрямок ресторанного ринку. Клієнти закладів ресторанного бізнесу стали надавати більшої уваги питанню екологічності, підтримуючи ідею концепції законів природи Барі Коммонера «Не нашкодь» та «Природа знає краще». Сьогодні ресторани намагаються максимально використовувати можливості кожного продукту, працюючи за принципами zero waste, а саме: в ресторанах підтриму ють ідею сортування сміття, там компостують органічні відходи, намагаються викори стовувати технології максимального використання туші тварини (разом із нутрощами) та вживання некондиційних фруктів та овочів.