Перегляд за Автор "Рябошапко, О. В."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ36682 Спосіб автоматичного керування процесом підігрівання подрібненої томатної маси у вакуум-підігрівачі КТП-2(2008) Левінський, В. М.; Рябошапко, О. В.Спосіб автоматичного керування процесом підігрівання подрібненої томатної маси, що включає вимірювання температури подрібненої томатної маси на виході вакуум-підігрівача та її регулювання шляхом зміни витрати пари, яка подається у теплообмінник вакуум-підігрівача, вимірювання розрідження вторинної пари у вакуум-бачку вакуум-підігрівача та її регулювання шляхом зміни витрати охолоджуючої води, яка подається у вакуум-бачок вакуум-підігрівача, який відрізняється тим, що для компенсації зовнішніх збурень на об'єкт керування використовують в каналі регулювання температури подрібненої томатної маси блок корекції, для зменшення впливу запізнень в об'єкті по каналу регулювання розрідження вторинної пари використовують упереджувач Сміта.