Перегляд за Автор "Руммо, В. В."
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументДжерела інформації, їхня характеристика та способи отримання(2018) Руммо, В. В.Одержувана інформація може добуватися у таких галузях як політична, технічна, економічна, наукова.
- ДокументЗапровадження міжнародних стандартів безпеки в економіці України(2016) Руммо, В. В.Метою стандартизації в України є забезпечення безпеки життя та здоров'я людини, тварин, рослин, а також майна та охорони довкілля, створення умов для раціонального використання всіх видів національних ресурсів та відповідності об’єктів стандартизації своєму призначенню, сприяння усуненню технічних бар’єрів у торгівлі.
- ДокументНравственно-психологические аспекты формирования у молодежи активных позиций в деле обеспечения нацианальной продовольственной безопасности(2017) Черняк, Г. А.; Кириченко, И. А.; Руммо, В. В.; Рыков, Д.; Крылов, Н. Г.Продовольственная безопасность - элемент национальной безопасности государства и является одной из главных целей аграрной и экономической политики, при которой все люди в каждый момент времени имеют физический и экономический доступ к достаточной в количественном отношении безопасной пище, необходимой для ведения активной и здоровой жизни.
- ДокументПродовольственная безопасность Украины, минимизация угроз(2016) Руммо, В. В.
- Документ
- ДокументСпособи мінімізації збитку кадрової безпеки(2019) Руммо, В. В.Кадрова безпека, перш за все, спрямована на роботу з персоналом, з співробітниками компанії, на встановлення етичних і трудових норм, що захищають інтереси компанії. Основний метод для мінімізації – це правильна та ефективна оцінка благонадійності персоналу. У кожній роботі необхідно дотримуватися встановлених регламентів – проводити всебічний аналіз відповідності кваліфікації працівника, його морального та етичного стану, прищеплення лояльності до підприємства в цілому.
- ДокументФормування та управління системою продовольчої безпеки(Вид-во Іванченка І.С., 2021) Работін, Ю. А.; Неустроєв, Ю. Г.; Ткачук, Т. І.; Руммо, В. В.; Згадова, Н. С.; Храпкіна, В. В.; Атамась, Г. П.; Лагодієнко, В. В.; Губко, В. І.; Шишлюк, В. Р.; Криницька, О. О.; Єгорова-Гудкова, Т. І.; Павленко, Г. М.; Кравченко, Ю. І.; Заболотна, О. С.; Андрющенко, Е. Г.Монографію присвячено питанням формування та управління в системі продовольчої безпеки України в рамках зовнішнього оточення під впливом внутрішнього середовища. Досліджено стан та особливості продовольчої безпеки та узагальненно теоретичні погляди на продовольчу безпеку, комплексне вивчення особливостей і закономірностей проблеми продовольчої безпеки як складової економічної безпеки, формулювання основних аспектів і напрямів розвитку досліджень продовольчої безпеки, оцінки ії рівня та напрямів забезпечення ії достатнього рівня й усунення загроз фінансового забезпечення. Для працівників навчальних і наукових закладів, аспірантів, студентів, а також керівників та спеціалістів підприємств і організацій.