Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Рудий Вадим Вікторович"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Будівництво борошномельного заводу продуктивністю 12,5 т/годину (варіант 2)
    (ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2024) Рудий Вадим Вікторович
    Актуальність теми: Зернопереробна промисловість є однією з найважливіших в Україні, оскільки забезпечує сировиною основні підприємства для виробництва необхідних продуктів харчування. При цьому для одержання основної продукції сировина використовується не по-вністю і деяка частина залишається як побічні продукти. Тому комплек-сне використання рослинної сировини є одним з актуальних завдань су-часності. У висівках містяться майже всі ферменти, притаманні живих рослинних клітин і які відіграють важливу роль обмінних процесах. Щоденне вживання продуктів, збагачених висівками, має певні харчові, а також фізіологічні переваги. Мета роботи: Провести наукові дослідження з показників якості експортних партій висівок у 2019-2024 роках та спроектувати схему технологічного процесу з переробки пшениці у борошно. Практичне значення отриманих результатів: Результати можуть бути використанні у борошномельній промисловості України при будів-ництві нових або реконструкції діючих підприємств. Структура роботи: анотація; зміст; вступ; розділ 1 «Стан проблеми та перспективи її вирішення»; розділ 2 «Техніко-економічне обґрунтування»; розділ 3 «Характеристика технологічних об’єктів та комуні-кацій генерального плану підприємства»; розділ 4 «Наукова частина»; розділ 5 «Технологічна частина»; розділ 6 «Техніко-економічні показники»; висновки та рекомендації; список літератури; графічні додатки. Обсяг роботи: пояснювальна записка викладена на 93 сторінках, включає 24 таблиць. Графічна частина включає 7 листів. Висновок: в результаті наукових досліджень встановлено основні показники якості експортних партій висівок у 2019-24 роках, наведено технологічну схему виробництва борошна вищого та першого сортів, вимоги до сировини та готової продукції, проведено розрахунки кілько-сті технологічного обладнання, визначено техніко-економічні показники та обгрунтовано доцільність проекту. Результати роботи надруковані у збірнику тез «Наукові праці молодих учених, аспірантів та студентів ОНТУ».

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок