Перегляд за Автор "Руденко, Карина Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- Документ«Реконструкція кафе мережі «1794» у м. Одеса з впровадженням у меню смузі на основі натуральної сировини»(ОНАХТ, кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування, 2021) Руденко, Карина ОлександрівнаКафе мережі «1794» пропонує своїм відвідувачам широкий асортимент борошняних кондитерських виробів та напоїв. Продукція виглядає привабливо та дуже смачна. Але, така їжа містить багато жирів, цукрів та швидких вуглеводів, синтетичні поліпшувачі смаку і добавки. Крім того склад виробничих, торгівельних, адміністративних та технічних приміщень підприємства не відповідає нормам СНіП. У закладі немає окремо відведеної вбиральні для відвідувачів, виробничі цехи знаходяться у одному приміщенні. Мийна кухонного та столового посуду також розташовані разом. В даному проекті пропонується відкрити їдальню, яка забезпечить відвідувачів повноцінними сніданками, обідами та вечерями за порівняно невисокою ціною. Перевагою даного закладу є впровадження у меню смузі з натуральної сировини. В роботі обґрунтована доцільність використання рослинної сировини, яка є джерелом природних антиоксидантних речовин у виробництві оздоровчих напоїв для харчування населення. Розроблені напої доцільно використовувати як продукти оздоровчого призначення з метою підвищення адаптаційно-захисних властивостей організму, покращення оксидантного статусу мешканців мегаполісу в умовах несприятливого екологічного та підвищеного психоемоційного навантажень.