Перегляд за Автор "Ротанов, Г. М."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументКонкурентна стратегія підприємств агропродовольчої сфери: теорія, методологія, практика(ОНАХТ, 2014) Ротанов, Г. М.Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). Дисертацію присвячено формуванню механізмів та інструментів управління конкурентоспроможністю підприємств агропродовольчої сфери. У дисертації визначено сутність конкурентоспроможності та конкурентних відносин, окреслено теоретичні засади забезпечення конкурентоспроможності підприємства та формування підходів до управління конкурентоспроможністю підприємств агропродовольчої сфери. Викладено методологічні засади дослідження конкурентоспроможності підприємств агропродовольчої сфери, розвинуто методологічні засади оцінки та управління конкурентоспроможністю, визначено систему критеріїв та показників оцінки конкурентоспроможності виробників харчової продукції. Зроблено позиціонування підприємств агропродовольчої сфери в контексті підвищення їх конкурентоспроможності, сформовано маркетингову стратегію забезпечення конкурентних переваг виробників харчової продукції, обгрунтовано позиції щодо підвищення рівня організаційної культури та соціальної взаємодії, сформовано підходи до управління конкурентоспроможністю підприємств агропродовольчої сфери на основі інновацій та інституціональних перетворень.