Перегляд за Автор "Романюк Ганна Борисівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументУдосконалення технології пе-реробки сухопутної птиці в Одеській області(ОНТУ кафедра технології м’яса, риби і морепродуктів, 2024) Романюк Ганна БорисівнаТема кваліфікаційної роботи: «Удосконалення технології переробки сухопутної птиці в Одеській області». В кваліфікаційної роботі підібрані сучасні технологічні схеми по забою і переробки сухопутної птиці, а також переробки пір’я, та обґрунтовані технологічними розрахунками. В роботі була застосована голандська лінія фірми «Foodmate» для забою, знекровлення, знімання пір’я, патрання птиці та непереривного охолоджування . Для забою і переробки сухопутної птиці обране обладнання, яке повністю забезпечує весь технологічний процес та дозволяє зменшити кількість ручних операцій. Було встановлено устаткування, яке прискорює процеси виробництва і зменшує витрати енергоносіїв. Наведена система організації контролю якості при виробництві продукції, вказана періодичність контролю, охарактеризовано основну і допоміжну сировину, матеріали, готову продукцію. Розраховані виробничі площі, які скомпоновані у виробничий корпус з урахуванням вимог до харчових виробництв. Розрахована чисельність виробничих робітників із зазначенням робочих місць. Здійснено розрахунок інженерно-технологічного забезпечення підприємства. На основі проведеного техніко-економічного обґрунтування зроблено висновок, що будівництво цеху по забою і переробці сухопутної птиці можливо і доцільно.