Перегляд за Автор "Романова Літиція"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументРозробка інноваційної концепції мотель-ресторану з автентичною кухнею в с. Тузли Б.-Дністровського р-ну Одеської області(ОНТУ, кафедра готельно-ресторанного бізнесу, 2022) Романова ЛітиціяМетою кваліфікаційної роботи є впровадження роботи мотель-ресторану в с. Тузли Б.-Дністровського р-ну Одеської області Кваліфікаційна робота складається з таких розділів: - вступу, в якому розглянуто основні проблеми сучасного ресторанного бізнесу в Україні та півдня Одеської області, задачі та перспективи розвитку, обгрунтованоактуальність мети даної кваліфікаційної роботи; - першого розділу, який присвячено аналізу регіонального ринку послуг підприємств ресторанного господарства, дослідженню попиту, а також обґрунтуванню концепції мотель-ресторану, який буде пропонувати меню з включенням страв автентичної Бессарабської кухні та унікальні послуги з проживання, розміщення транспорту тощо; - другого розділу, де наведено результати наукових досліджень, що були спрямовані на оцінку попиту на послуги проектованого закладу в с. Тузли, що знаходиться практичо на березі Чорного моря, лиманів та поблизу НПП "Тузлівські лимани"; - третього розділу, в якому проведено технологічні розрахунки і підбір сучасного обладнання, розрахунок чисельності персоналу, а також описання інженерно-експлуатаційних та інших служб, основні положення по організації роботи; - четвертого розділу, де проведено аналіз основних та додаткових послуг підприємства, його відповідність сучасним стандартам, представлено організаційну структуру управління; - п'ятого розділу, в якому описана земельна ділянка, де розташоване підприємство, конструктивні характеристики та інженерні системи виробництва, наведені пропозиції по дизайну будови і приміщень. Представлено описання заходів по екологічній безпечності та оцінці рівня екологічності підприємства, проведено аналіз потенційно небезпечних і шкідливих виробничих факторів, передбачено заходи по забезпеченню безпечних умов праці та відпочинку; - шостого розділу, що містить розрахунок показників фінансово-господарської та організаційно-економічної діяльності ресторану, інвестиційних витрат на реалізацію проекту та проектованих показників їх окупності та прибутків.