Перегляд за Автор "Рипіч Софія Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
- ДокументПроєктування підприємства малої потужності з виробництва булочних виробів в м.Житомір(ОНТУ, кафедра технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів, 2025) Рипіч Софія ВіталіївнаКваліфікаційна робота, присвячена проєктуванню підприємства малої потужності з виробництва булочних виробів в м. Житомир, та має такі розділи: Вступ, в якому розглянуто основні завдання та напрямки розвитку хлібопекарської галузі в цілому, актуальність даної кваліфікаційної роботи. Стан проблеми і перспективи її вирішення, у якому дана характеристика об'єкту, наведено літературний і патентний огляд за тематикою кваліфікаційної роботи, мета і завдання роботи. Техніко-економічне обґрунтування, де проведено маркетингові дослідження, оцінка цільового ринку, на якому хлібозавод планує реалізувати свою продукцію, аналіз конкурентного середовища у м. Полтава, визначено перспективну потужність хлібозаводу, асортимент булочної продукції. Технологічну частину, в якій наведені рецептури обраного асортименту булочної продукції, приведено розрахунок сировини та виробничих рецептур, допоміжних матеріалів і тари, складів, підбір і розрахунок технологічного обладнання, опис технологічних схем виробництва, технохімічний контроль для контролю якості булочних виробів. Енергетичне та матеріально-ресурсне забезпечення, де визначено енергозабезпечення підприємств галузі (тепло-, холодо-, електропостачання), приведено розрахунок водопостачання, каналізації та обсяг електроспоживання. Архітектурно-будівельну частину, яка містить опис генерального плану забудови території, архітектурних та об’ємно-планувальних рішень, опис компонування обладнання. Охорона праці, де наведено аналіз потенційно шкідливих виробничих факторів, наявних на виробництві, та рекомендації щодо зменшення їх впливу на робітників підприємства; аналіз пожежо- та вибухобезпечності підприємства, а також рекомендації щодо їх зниження. Охорона навколишнього середовища, де висвітлені заходи підвищення екологічної безпеки та рекомендації щодо зниження негативного впливу роботи підприємства на навколишнє середовище. Розрахунок економічної ефективності проєкту, в якому визначені показники виробничо-господарської діяльності хлібозаводу та термін окупності інвестиційних витрат на її будівництво.