Логотип репозиторію
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
Логотип репозиторію
  • Фонди та зібрання
  • Пошук за критеріями
Користувачам
  • Положення
  • Авторський договір
  • Форма для зовнішніх авторів
  • Авторська етика
  • Глосарій
  • English
  • Yкраї́нська
  • Увійти
    Новий користувач? Зареєструйтесь.Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Рибачук М. Ю"

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
  • Документ
    Етнічна кухня як складова гастрономічної спадщини одеського регіону
    (2022) Рибачук М. Ю; Ткачук О. В.
    З їжею Україні пощастило — у нас є не одна національна кухня, а ціла плеяда кулінарних культур, які об'єднуються поняттям «українська кухня». Як і всяка кухня з багатим історичним минулим, українська кухня в значній мірі регіональна. Кожному з етнографічних регіонів України властиві свої особливості кухні, зумовлені географічними умовами і національними традиціями. На сьогодні, на території Одещини проживає біля 130-ти національностей. Тому поступово кухня одеського регіону лише поповнюється новими стравами, які приносять сусідні народності. Як приклад, розглянемо субкультуру, що має назву липовани.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Налаштування куків
  • Угода користувача
  • Зворотний зв’язок